Når boligfælden snorker meget – nu har DR lavet en konkurrence

Du drejer hovedet træt på puden, rækker hånden ud efter din mobil eller dit ur for at finde ud af, hvad klokken er. 03.44. Med et stort suk lader du tungt hovedet falde tilbage på puden, trækker dynen op over dig og prøver at finde til dig til rette. Du lukker dine øjne i, tager en dyb indånding og prøver at finde tilbage drømmeland. Du døser hen og er næsten faldet i søvn, da et stort brøl gennembryder den stille natteluft. Din boligfælde snorker altså for højt, og du er ved at være godt træt af at vågne på de mærkeligste tidspunkter om natten.

DR’s nye idé

Oplevelsen går igen hos størstedelen af befolkningen, det viser et utal af undersøgelser. Derfor er DR nu gået på jagt efter Danmarks vildeste snorker. Det bliver en spændende konkurrence, hvor vinderen får noget af en titel. Det ville være en skam, hvis man kendte en, der snorkede rigtig højt, men ikke fik tilmeldt dem til konkurrencen, fordi man ikke havde hørt, at den eksisterede. Tænk nu, hvis det i sidste ende ville have været dem, der løb af med titlen som Danmarks vildeste snorker.

Danmarks vildeste snorker og mange andre nyheder

Nyheder behøver ikke altid at være noget dårligt, selvom flere og flere er begyndt at vælge dem fra derved. På mange nyhedsmedier er der også sjove eller fine nyheder, som man bliver glad af. En sjov nyhed kunne jo være den om Danmarks vildeste snorker, og en fin nyhed kunne være, hvis nogen var blevet gift. Nyhedsmedier bliver ikke kun brug til at overbringe de dårlige nyheder til folket, men det bliver også brugt til nyheder, der kunne gøre dagen bedre eller have relevans til samfundet, uden at det behøver at være noget negativt. Nogle nyheder kan altså bare være til ren og skær glæde.