4 ting du gerne må forkæle dig selv med i efteråret

Efteråret har ramt os. Vejret begynder at bliver mere og mere kedeligt. Det regner, blæser og er blevet koldere – vi ser derfor solen mindre og mindre, hvilket desværre får en negativ effekt på vores humør. Af den grund, har vi lavet en lille liste over ting, som du gerne må købe til dig selv. Både fordi at du har fortjent det, men også fordi at det hjælper lidt på humøret, nu hvor vejret og årstiden ikke kan hjælpe.

Nyt sengetøj

Vi synes at du skal købe det bedste sengetøj til dig selv. Og vi vil klart anbefale at du køber noget i bambus. Det er det dejligste, blødeste og mest lækre stof. Den eneste negative ting er, at du får lyst til at ligge i sengen hele dagen, fordi det er så fantastisk. Og det må man jo også gerne nogle gange, nu hvor vejret ikke altid tillader os at komme udenfor. 

Blomster

Ja du læste rigtigt. Du må gerne købe blomster lidt oftere. Det er vigtigt, at man husker at forkæle sig selv. Når man skal gå indenfor i mange timer, så er det vigtigt, at man har noget ordentligt at kigge på. Og det kan blomsterne altså hjælpe med. Så har man også en undskyldning for at vaserne skal stå fremme, for så bliver de rent faktisk brugt.

Nye krus

Køb nogle nye krus til dig selv. Årstiden gør, at halsen har brug for varme drikke. Forkæl derfor dig selv med nogle nye lækre krus. De andre var alligevel ved at være lidt slidte, så det er på tide med nogle nye. Måske de mest er der for det praktiske, men de må altså også gerne være lækre at se på.

Tæpper

Køb et par ekstra, dejlige, bløde og varme tæpper. Der vil uden tvivl blive brug for dem. Derudover er det altid træls ikke at have nok, når man skal se noget i stuen med familien. For hvis der ikke er nok, så skal man kæmpe om tæpperne, og det er aldrig sjovt. Og så har det da altid været ekstra hyggeligt at læse en bog med et tæppe omkring sig.

Vi håber du kan bruge listen til noget. Det er måske ikke alle ting, som du finder nødvendigt. Det siger vi heller ikke at de er. Det vigtigste er bare, at du husker at forkæle dig selv i denne lidt trælse tid. Og så synes vi selv at det alle er ting, som hjælper til indehyggen.