Eksperimenter du kan afprøve på grillen

Langt de fleste husstande ejer en grill. Men det er meget forskelligt, hvor meget grillen bliver brugt, og hvad den bruges til. Mange bruger kun grillen til de helt klassiske ting som bøffer, pølser og majs. Men der er også meget andet, du kan bruge en grill til, der findes nemlig mange forskellige projekter og eksperimenter, som du kan afprøve, hvis du keder dig lidt i din fritid.

Afprøv røgsmuld

Et af de eksperimenter, som du bør give dig i kast med, hvis du holder af lækker mad, er røgsmuld. Med røgsmuld vil du kunne frembringe en helt anden smag i det, du griller, end når du bare griller normalt. Det fungerer for eksempel perfekt sammen med både fisk, kød og pølser. Dette er nemlig alle tre ting, som du allerede kan købe færdigrøget i butikkerne. Men det er der ikke meget sjov ved, så du bør i stedet prøve at købe dem rå og ryge dem selv. Du vil helt sikkert ikke fortryde det, når du først har fået styr på, hvordan det fungerer. Du kan finde en masse røgprodukter, som blandt andet røgsmuld lige her på https://dansktraemel.com/da/rogprodukter.

Lav pizza på en pizzasten

Det er i dag ikke unormalt at lave hjemmelavet pizza. Det er ikke længere noget, vi kun henter hos det lokale pizzeria. Men i langt de fleste hjem er det dog stadig i ovnen, det foregår. Pizzaen bliver da også fin i ovnen, men det er noget helt andet at lave den på grillen. Det vil du også opdage med det samme, du afprøver det. Når du laver en pizza på en pizzasten på grillen, vil du ende med en pizza, som er meget tættere på det resultat, du oprindeligt kender fra rigtige italienske pizzaer. Så har du først prøvet at lave en pizza på pizzasten, gør du helt sikkert gerne igen.