Hvide papkasser: En stilfuld forsendelse til dine produkter

papkasser-raja-package-white-box

Hvide papkasser i enkelt og dobbelt bølgepap fremhæver dine produkter pænt med en elegant og præsentabel emballage. Papkasserne er ideelle til emballering af lettere og mellemstore produkter på op til 20 kg. Fordi papkasserne kan modstå lodrette tryk, er de perfekte til stabling og opbevaring på dit lager og på paller under transport. En hvid papkasse giver en elegant præsentation af dine produkter, og fordi kasserne let lukkes med tape, kan du nemt give dine forsendelser merværdi ved f.eks. at anvende pakketape med din virksomheds logo.

Papkasser i hvid enkelt eller dobbelt bølgepap tilfører værdi til dine forsendelser og får pakkerne til at fremstå mere attraktive. De hvide papkasser fås i mange størrelser og er, alt efter valg af tykkelse, velegnet til både lette og tunge produkter. RAJAs hvide papkasser fås i en lang række størrelser lige fra små flade hvide æsker, hvide papkasser med låg til kraftige hvide foldekasser med kraftliner på ydersiden.

Fordele ved hvide papkasser:

  • Modstandsdygtig over for fugt, temperaturudsving, slag og stød
  • Overfladen af kraftliner gør den let at lukke med tape
  • Er velegnet til postforsendelser
  • Fremstillet af 50% genbrugspapir, er genanvendelig og biologisk nedbrydelig
  • Er RESY-mærket

Papkasser som bruges ud til dine kunder som forsendelses emballage har den vigtige egenskab, at indholdet er godt sikret. Papkasser er med til at sikre at indholdet kommer uskadt frem. Du sikrer din pakke bedst ved, at papkasserne passer bedst muligt til de vare du skal sende og ved at vælge en type kasse, som er særligt beregnet til forsendelser. Det er også meget vigtigt, at du vælger en i en størrelse, som passer til dét du skal sende, sådan undgår du lettest unødig skade på indholdet i papkasserne. De skader der oftest kommer sker ved at indholdet glider for meget rundt inde i papkassen. Dette undgår du lettest ved at vælge den type kasser, som passer bedst.