Fejring med fut i – sådan fejrer du den perfekte fødselsdag

Når en af vores tætteste og kæreste har fødselsdag, kan det sommetider være forbundet med lige dele glædelig forventning og nervøs usikkerhed. På den ene side glæder man sig selvfølgelig til at ære sin kære og lade personen vide, hvor meget man sætter pris på ham eller hende i hverdagen. På den anden side kan det være svært at gennemskue, netop hvordan man udtrykker denne kærlighed.

En fødselsdag bør være en dejlig og afslappet dag, både for fødselaren i centrum samt alle de inviterede gæster. Vi guider dig derfor til den perfekte fødselsdagsfejring, så du kan være sikker på, at du har gjort dit bedste for at udtrykke din kærlighed og ære din kære. Det behøver hverken at være dyrt, besværligt eller meget tidskrævende at give den en ekstra tand, for der er mange små hverdagsting, du hurtigt kan gøre ekstra festlige.

God fornøjelse med planlægningen – må det blive en festlig dag i verdensklasse!

Surprise-effekten

Hvis du virkelig vil tage fusen på fødselaren, kan du gøre noget, personer slet ikke forventer, og planlægge små eller store overraskelser i løbet af dagen. En nem, hurtig og kreativ idé er eksempelvis en såkaldt ballonhilsen. Her modtager fødselaren en pakke, som indeholder en flot og farverig heliumballon, der vil stige flot til vejrs, når pakken åbnes. Det vil med garanti give et smil på læben – og så holder ballonen endda i op til fem uger.

Hvis du vil skrue helt op for den storslåede fejring, kan du selvfølgelig også planlægge et vaskeægte surpriseparty. Få fødselsdagsbarnet ud af huset, og invitér de nærmeste venner og familie forbi – det vil med garanti være hele besværet værd, når du ser fødselarens overraskede og underholdende ansigtsudtryk.

Livretter og fødselsdagsfavoritter

”Han sikkert sig en gave får, som han har ønsket sig i år, og dejlig chokolade med kager til…” Sådan synger vi i den traditionelle, danske fødselsdagssang, og kagebordet er for mange en helt uundværlig del af en ordentlig fødselsdagsfejring. Det behøver dog ikke kun at være søde sager, der bliver disket op med, når en af vores kære fylder år.

Dagens tre hovedmåltider kan nemlig også tilpasses, så de i høj grad indgår i fejringen og kan hjælpe med at udtrykke din hengivenhed og dedikation. Servér eventuelt morgenmaden på sengen med et lille kort, et flag eller en blomst fra haven. Gør lidt ekstra ud af frokostbordet ved at købe friskbagt rugbrød eller sætte leverpostej i ovnen. Når tiden kommer til fødselsdagsmiddagen, er det helt oplagt at tilberede fødselarens livret eller måske overraske med en lækker dessert.