Julegaveidéer til børnene

Julen står for døren og med det kommer der pludselig julelys, juledekorationer og julekalendere over alt. Det er selvfølgelig en hyggelig og dejlig tid, men hvis der er en ting i denne søde juletid, som kan stresse forældrene, så er det at opfylde børnenes gaveønsker. De ønsker sig i Øst og Vest og har ofte ikke forståelse for at de ting som de ønsker sig, kan koste mange flere penge end hvad man har råd til. Så hvis dine børn har nogle vilde ønsker du ikke kan opfylde, eller hvis du simpelthen bare er løbet tør for idéer, så kan du med fordel læse denne artikel, der giver dig et par idéer til julegaver du kan give dine børn.

Ting til børneværelset

De fleste børn ønsker sig bare mere legetøj, selvom de i forvejen har alt hvad deres små hjerter kan begære. Overvej i stedet for at finde ting til deres værelse som I alligevel ville have været nødt til at købe på et tidspunkt. Det kan f.eks. være en lampe, en ny reol fra IKEA eller sengetøj fra Studio Feder.
Det er muligvis ikke det de ønsker sig mest, men måske i kombination med andre gaver, kan børn godt tåle at lære at man ikke kan få alt hvad man peger på, ligesom at gaver ikke behøver at være sejt legetøj, men også kan være andre gode ting, man har brug for.

En oplevelse

Det kan også være en god idé at bruge penge på en oplevelse for børnene, i stedet for at købe mere legetøj i plastik, som de måske leger med 2-3 gange inden det bare ryger over i kurven til alt det andet. Minder varer for evigt (hvis man husker at forevige dem) og der er mange ting du kan lave med dit barn, som de også vil elske. Det kan f.eks. være at tage en tur i Tivoli eller i et vandland, eller arranger at barnet kan møde sin favorit Youtuber eller lignende. Det er formentlig ikke noget barnet har overvejet kunne være en gave, men mon ikke de fleste børn vil blive glade for tid og oplevelser med deres forældre.

Invester i deres fremtid

En gave kan også være en form for investering. Det er ikke sikkert at det er noget der er populært nu og her, men det kan være gaven, der bliver ved med at give. Der findes utrolig mange ting man kan investere i, alt lige fra valuta, til ejendom og til aktier. De færreste forældre køber dog en ejendom til deres børn og da slet ikke i julegave. En god idé kunne være at købe nogle aktier i barnets yndlingsfodboldklub eller lignede. Det vil de med garanti synes er sejt, især hvis du stadig køber lidt fra ønskelisten samtidig.