Find den rette babyalarm med ro i maven

Det er en gængs bekymring for forældre, måske nybagte især, om den lille sover trygt, når børneværelset forlades. Derfor er det super vigtigt at have den rette babyalarm, der kan minimere disse bekymringer. Så behøver mor og far ikke at sidde lænket foran tremmesengen hele natten – hvilket er bedst for alle parter.

Overblik og bedst i test

Der findes omtrent ligeså mange babyalarmer, som forældre er forskellige. Dog hersker ét fælles krav: det skal føles trygt. I denne forbindelse har eksperter, samt ganske almindelige mødre og fædre, slået sig sammen for at udføre den bedste og mest troværdige babyalarm test. Hertil findes overvejelser om markedet i foråret 2021, beskrivelser af funktioner, informationer og meget mere.

Skal det være enkelt, smart eller nuttet?

Groft set opdeles alarmtyperne typisk i to varianter. Dem med lyd og så de audiovisuelle. Det er ganske naturligt, at smag og behag varierer fra familie til familie – og det skal selvfølgelig kunne efterleves.

De audiobaserede fortæller gennem lyd, om barnet græder eller pludrer lidt i søvne. Her er altså tale om en enkel walkie-talkie lignende variant. Videreudviklingen heraf kommer som designs, der kan tilknyttes din smartphone. Næstefter findes disse ikke blot som enkle former, men således at de passer perfekt ind i børneværelset. Var det for eksempel noget med en nuttet kaninformet babyalarm? Eller en lille sød kat?

Fordele ved babyalarmer med kamera

Som næste led findes alarmer også med kamera. Denne type giver altså forældrene den særlige mulighed ikke blot at høre, men også at kunne se barnet gennem alarmen. Hertil kommer en række væsentlige fordele ved denne funktion.

 

  •         Først og fremmest er der i langt de fleste af denne type indbygget et infrarødt lys, så overvågningen også kan lade sig gøre om natten. Det giver mulighed for, at mor og far kan få en god og ubekymret nattesøvn.
  •         Ved lydalarmer kan det oftest opstå tvivl om, hvorvidt barnet er vågent eller blot pludrer i søvne. Dette undgås med et kamera.
  •         Skulle lyden usandsynligt vise sig at svigte, redder kameraet og gør det samtidigt muligt at se alt, hvad der sker omkring barnet.

Herefter er det op til forældrene at vurdere deres behov. Er det nødvendigt med den visuelle del, eller er lyden tilstrækkeligt?

Forældre har ret til tryghed

Med en god babyalarm kan nybagte- såvel som garvede forældre føle sig trygge, når barnet ligges hen og er relativt ude af syne. Det er en tryghed, enhver forælder har ret til. Bekymringsminimering er derfor også et behov, som fundet af den rette babyalarm kan dække. Se, det giver ro i maven.