Find den rigtige bruser

Er du på udkig efter en ny bruser? Så er der nogle ting, som kan være godt at tænke over, inden man beslutter sig. Hos Flottebade.dk, er vi gerne behjælpelige med at finde den rigtige bruser til dit badeværelse. Her vil vi komme ind på nogle af de ting, som du kan overveje inden dit køb.

Bruser til danske installationer

Alle de brusere, som du finder hos FlotteBade.dk, er tilpasset dansk standardinstallation, med en afstand på 150mm. imellem det varme- og kolde vand. Det betyder, at du kan vælge hvilken som helst bruser og brusesæt til dit bad. Men mål altid efter for en sikkerhedsskyld.. er det et gammelt badeværelse, kan der stadig være enkelte, som har en anden afstand.

Hvor skal bruseren bruges

Kig evt. også på, hvor bruseren skal bruges.. Det er måske ikke nødvendigt at købe et meget luksuriøst brusesæt, hvis det er til et gæstebad, som kun bruges sjældent, eller hvis det er i sommerhuset. Er det ofte i brug, kan det måske godt betale sig at kigge efter noget som er bedre og dyrere.

Giver pladsen i brusenichen dig overhovet mulighed for, at installere et stort brusesæt, med hovedbruser og separat håndbruser.. har I lavt til loftet, er det ikke sikkert at der er plads til de store brusesæt, som typisk er højere end de små. Skal højden på brusehovedet kunne reguleres op og ned, eller er det ok, at det har en fast højde?

Er der blot tale om en udskiftning af brusesættet, kan det også være en god idé at tjekke om den nye kan monteres i de samme skruehuller, som den gamle, så du ikke behøver at lave nye huller i dine klinker.

Bruser i mange varianter

Høj Når du har lagt dig fast på, hvilken type bruser du ønsker, skal du til at kigge på designet og udseendet på din nye bruser. Mange brusesæt, kan vælges i forskellige overflader, som på hver sin måde kan skabe forskellige udtryk på dit badeværelse. For eksempel vil en sort, eller en messing bruser, stå mere tydeligt frem, end det traditionelle krom, som er mere diskret og mindre markant.

Det kan være du har et håndvaskarmatur, eller et badekarsarmatur, som din bruser skal passe til, eller måske har du valgt en bestemt farve på alt dit badtilbehør, som skal gå igen på din bruser.