Tips til at give din badeværelsesindretning et løft

Badeværelset er et rum, som vi besøger mange gange i løbet af en dag. Desværre er det også et rum, som man ofte undlader at indrette. Selvom man ofte ikke tilbringer ret meget tid i rummet, kan det stadig være en god ide at skabe en dejlig og rolig stemning derud, så man ikke bliver mødt at rod og kaos, hver gang man går derud. Derfor får du i denne artikel nogle tips til, hvordan du kan indrette dit badeværelse, så det giver dig en dejlig følelse at træde ind i rummet.

Naturlige genstande eller genstande af træ giver en følelse af at træde ind i en oase. Følelsen af en oase er et rigtig godt sted at starte, når man skal indrette sit badeværelse. Et badeværelse skal nemlig have en rolig stemning, da det er et sted, der ikke skal tilføje mere stress til hverdagen.

Hylder af træ, bakker af træ – måske endda en badekarhylde, hvis man har et badekar – giver et roligt og naturligt udtryk på badeværelset. Det naturlige udtryk er rigtig godt, når man vil forsøge at skabe sig en oase af ro og afslapning.

Stearinlys er også med til at skabe en hyggelig og rolig stemning. Der er ikke tid til stearinlys i en travl hverdag, så det er en helt perfekt måde at udvise ro i et rum. Dette kan også gøres med duftlys, hvilket samtidig tilføjer en dejlig duft af blomster, træ eller lignende. Dette er virkelig også med til at skabe følelsen af en oase. Du kan også med fordel vælge diffusere i stedet for duftlys.

Farver kan man bringe ind på et badeværelse på mange måder. Det nemmeste er not at gøre det ved hjælp af et badeforhæng eller håndklæder. Det kan være en rigtig god ide at vælge mere neutrale farver eller nedtonede farver, så det ikke forstyrrer den rolige stemning.

Du kan også med fordel udstille de ting, du bruger hver dag. Sæt for eksempel dine vatrondeller eller vatpinde i beholdere i stedet for at have posen eller plastikbøtten til at ligge fremme. Har du nogle flotte parfumeflasker eller måske er din hudplejerutine lavet i fint emballage, kan du med fordel bruge dem som pyntegenstande på badeværelset.

Mangler du inspiration til, hvad du kan bruge til dit badeværelse, kan du med fordel kigge på svarestudio.dk. Svare Studio har nemlig ufattelig mange flotte indretningsgenstande – også til badeværelset.