Vælg en utraditionel, men praktisk hygiejnevej

Hygiejneprodukter er en kraftigt medvirkende faktor til at holde os sunde og raske. Det lyder måske lidt lamt, men det passer, og det er de fleste nok også bevidste om. Derfor fylder vi vores hjem op med dem. Det kan dog nemt gå hen og blive en plage at skulle købe nyt og fylde op hele tiden.

Hjælp til i kampen for klimaet

Tork er et kendt, svensk mærke inden for branchefeltet. De sælger til industrivirksomheder, andre virksomheder, skoler og mange andre professionelle erhverv. De sælger dog også til private. Deres produkter er både toiletpapir, papirhåndklæder, håndklæderuller, dispensere, håndesinfektion og en masse andre rengøringsartikler. Store dele af Torks produkter er miljømærket med bl.a. svanemærket, EU-mærket, FSC mærket og Blau Angel mærket. Det sender i hvert fald ikke en dårlig besked at have miljømærkede hygiejneprodukter i hjemmet. Tork har et skovareal på Fyns størrelse i Sverige, hvor de fælder og genplanter træer til klimaets fordel. Træerne bruges til deres papirprodukter.

Sjældnere udskiftning

Grunden til, at man som privatperson vil have nytte af Torks rengøringsartikler fremfor dem i supermarkedet, er, at man ikke vil skulle skifte ud lige så ofte. Produkterne er nemlig designet til at holde i længere tid, fordi de jo i særgrad bruges på arbejdspladser og skoler, hvor mange bruger af det hver dag. Det er ikke praktisk at skulle sætte nyt ind alt for ofte. I en almindelig husstand er man sjældent ret mange, så der vil altså også gå længere tid, før man løber ud, end på en skole for eksempel.

Frem hygiejnen ved at bruge papir

Måske har du i forvejen almindelige og hyppigt brugte stofhåndklæder hængende på badeværelset? Det er der selvfølgelig intet galt med, men vil du gerne opnå den højst mulige hygiejne, kan det være, at du evt. skulle gå over til papirhåndklæder.