Sådan foretager du en badeværelsesrenovering

En stor badeværelsesrenovering kan virke som en overvældende opgave for enhver. Dog kan det, med de rette forberedelser og planlægning, faktisk foregå ret simpelt. Det kræver som sagt lidt planlægning på forhånd, men det gør processen meget lettere, hvis du har en plan for, hvordan renoveringen af dit badeværelse skal skride frem.

Følg disse trin, og så vil du med sikkerhed have en positiv oplevelse med en ellers krævende renovering – både fysisk og mentalt.

Læg et budget

Tænk over hvor meget du har råd til at bruge på din renovering, og sæt et realistisk budget. Køb på forhånd et ifö toilet, så du har det klar, når renoveringen kommer der til.

Find inspiration

Gå på nettet eller i blade for at finde inspiration til din renovering. Lav et moodboard eller saml billeder, så du ved hvilken stil og hvilke farver du gerne vil have.

Planlæg og forbered

Når du har et klart billede af, hvad du gerne vil have, skal du begynde at planlægge. Lav en liste over de ting, du ønsker at ændre, og find ud af, hvor meget arbejde der er involveret i hvert enkelt punkt.

Bestil materialer

Når du har planlagt og budgetteret, er det tid til at bestille de materialer, du skal bruge. Husk at bestille mere, end du tror, du skal bruge, så du ikke løber tør undervejs.

Gør det selv

Nu er det tid til at komme i gang med renoveringen! Hvis du ikke er sikker på, hvordan noget skal gøres, kan du altid finde vejledninger på nettet eller spørge en ven eller familiemedlem.

Nyd det

Når du er færdig, skal du sørge for at nyde dit nye badeværelse! Tag et langt bad, sæt nogle levende lys, så du rigtig får en følelse af, at der er sket noget nyt.