Sådan bliver dit badeværelse en del af boligens pragt

Når vi indretter boligen, sigtes der ofte efter at få skabt en tydelig rød tråd, der vil kunne ses i alle rummene. Det kan være indretningsstilen, som er meget elegant og forsigtig, eller en farvekode, der ikke er den store forandring i fra rum til rum.

En funktionel indretning

Badeværelset kan sommetider volde besvær, når det kommer til at indrette det, så det hænger sammen med de andre rum. Det er jo et rum, som primært eksisterer på baggrund af praktiske behov og dermed har de funktioner. Brusevægge der matcher resten af hjemmet vil virkelig kunne gøre en forskel ift. en sammenhæng i indretningen. Brusevægge ses ofte transparente, og deres egentlige funktion er at adskille brusenichen fra resten af badeværelset – også så vandet ikke løber ud over hele badeværelsesgulvet. Transparente brusevægge er som regel af glas, hvilket giver en fordel ved rengøring, da det er et glat materiale, der er afvisende over for smuds og kalk. Denne egenskab kan forbedres yderligere, hvis man køber en brusevæg i nanobehandlet glas.

Vælg selv dit badeværelsesinteriør

Man kan komme i tvivl, hvorvidt man er tilhænger af brusevægge eller brusedøre. Her er det vigtigt at overveje, om man ønsker en hhv. stor eller lille isolation af selve badet. Brusevægge efterlader et ”hul”, hvorimod brusedøre skal åbnes og lukkes ved hver ind- og udgang. Der er fordele og ulemper ved begge løsninger, men det er noget, man må veje op med sig selv. Har man særlige ønsker til mål, montering eller design af sin brusevæg, kan man få speciallavet den hos visse forhandlere. Det er derfor muligt for alle at få en brusevæg på badeværelset. Med en flot og naturlig brusevæg, der på en måde kamuflerer sig med sine omgivelser, er det svært at gå galt i byen. Hvad passer en gennemsigtig brusevæg ikke til?