Guide: Sådan får du et dejligt varmt hjem til vinter

Selvom temperaturerne stadig holder sig på et nogenlunde pænt niveau, er vi netop trådt ind i november, og det er blot et spørgsmål om tid, før den harske vintervarme for alvor går os i møde, og de fleste af os er fristet til, at gå med hue og handsker inden døre. Du får derfor her en kort guide, hvoraf du kan hente inspiration til, hvordan du bedst muligt holder dit hjem varmt i den kommende tid, og lang tid fremover.

Lykken er et varmt bad

Ét sted, som ingen af os ønsker at gå på kompromis, er med det varme vand. Med en el vandvarmer, er du garanteret, at der, hver gang du træder ind i badet, vil være en beroligende og varm stråle, som rammer din krop, og luner alle dine lemmer, så når du træder ud af badet, stadig vil føle dig opvarmet og klar til at indtage dagen. For hvad gør opvarmning af huset, hvis du gang på gang skal køles ned, når du går ind i brusekabinen? Nej nemlig, ingenting, hvoraf du bør anskaffe dig en el vandvarmer hurtigst muligt.

Opvarm huset via mobilen

Udover at holde vandet varmt, skal du selvfølgelig også have varme i hele huset. En utrolig smart måde at gribe dette an på, er ved at købe en varmepumpe. Disse fås nu, så du enten kan kontrollere dem med en fjernbetjening, på mobilen eller begge. Et stort plus her er, at hvis den er koblet til din telefon, er det muligt for dig at starte varmepumpen, før du kommer hjem, hvoraf du er fri for de første par timer, hvor du desperat render rundt i uld-hjemmesko og vikler dig ind i det ene tæppe efter det andet, fordi det også er for dyrt at have varmen tændt i døgndrift, når du alligevel arbejder otte timer i døgnet.