Bestem dig for seng og sengedesign til soveværelset

Der er forskel på soveværelser. Du har garanteret aldrig set to soveværelser, der var hundrede procent ens. Der er enten altid en lille forskel i størrelsen og formen af rummet, sengen, den generelle indretning eller loftshøjden. Dette er kun positivt, for det betyder, at vi tænker selvstændigt og kan lytte til os selv.

En væsentlig detalje

Sengen er det vigtigste element i et soveværelse. Det kan der næsten ikke opstå diskussion omkring, for uden en seng, kan man ikke sove ordentligt i soveværelset, som netop er beregnet til dette. Hvis du klikker her, kan du finde et udvalg af forskellige senge og sengetilbehør.

Sengestel, gulvmadras eller sengeramme – hvad passer dig?

Når du har en boxmadras i hus, kan det være, du synes, der mangler noget. Denne ting kan eksempelvis være en sengeramme. Nogle vælger at placere deres boxmadras direkte på gulvet, hvor den kan fungere som en lav seng, mens andre vælger blot at lægge den på et sengestel. En sengeramme vil tilføje et ekstra pift til designet, ligesom den kan gøre dig mere tryg i troen på, at madrassen ikke falder af sengen. Det ville den selvfølgelig aldrig gøre pludseligt, men over tid. Dog er det rart at have den sikring under alle omstændigheder.

Elevationssengens fordele og ulemper

Det er et spørgsmål, som mange stiller sig selv, inden de køber en seng: Skal det være en elevationsseng eller ikke? Det er et relativt simpelt spørgsmål at stille, men muligvis sværere at besvare. Elevationssenge har den fordel, at de kan indstilles til at hæve sig i hovedenden, så du ikke skal ligge helt fladt på din seng. De er dog også dyrere og mere avancerede at have med at gøre. Men mon ikke, det alligevel er noget, som alle ville kunne sætte sig ind i, hvis de forsøgte?