Sådan vælger du en ny seng til dit soveværelse

Vil du gerne finde en ny seng til dit soveværelse? Så får du her nogle tips til, hvordan du finder frem til en seng, der matcher dig og dine behov.

Undersøg forskellige sengetyper

Det er først og fremmest en god idé at finde ud af, hvilken sengetype der passer bedst til dig. Det kommer nemlig helt an på, hvad du vægter højest i en ny seng. Er det vigtigt for dig, at du får så meget komfort som muligt? Vil du gerne kunne hæve og sænke din seng? Eller vil du gerne bare have en lille og praktisk seng?

Det kan du blive klogere på, hvis du undersøger nogle forskellige sengetyper.

En kontinentalseng er f.eks. et godt bud til dig, der gerne vil have en seng med maksimal komfort. Boxmadrasser er en god løsning til dig, der ikke har så meget plads og bare gerne vil have en praktisk seng. På samme måde er der fordele og ulemper ved diverse sengetyper.

Få vejledning hos en sengeforhandler

En seng er ikke bare en seng, så derfor er det også vigtigt, at du bruger god tid på at finde en, der passer godt til dig. Det kan være svært at finde rundt i junglen af forskellige sengetyper, mærker, kvaliteter m.m.

Derfor er det en stor hjælp med vejledning hos en sengeforhandler. En forhandler kan nemt fortælle dig mere om forskellige senge med udgangspunkt i dine individuelle behov og præferencer.

Match din nye seng til dit soveværelse

Selvom komfort altid er vigtigst, når det kommer til valg af ny seng, så gør det ikke noget, at din nye seng også matcher dit soveværelse. Derfor kan du også tænke over, hvad farve du vælger din seng i, og om der er en sengeramme, der klæder både din seng og dit soveværelse.