Økologisk sengetøj med Midnatt

Hvad er fordelen ved at købe økologisk sengetøj? Den store fordel er selvfølgelig, at naturmaterialerne til sengetøjet er dyrket på en økologisk måde. Dette betyder, at der ikke har været brugt kunstgødning, pesticider og sprøjtemidler til dyrkningen af materialerne. Det er derfor en mere bæredygtig dyrkning af naturmaterialerne, så der ikke siver kemiske stoffer ned i grundvandet, der hvor materialerne bliver dyrket. Leder du efter sengetøj lavet med økologiske materialer? Så kunne du overveje det svenske brand Midnatt. Denne artikel vil fortælle mere omkring Midnatt og deres sengetøj.

Midnatt er som sagt et svensk brand, der blandt andet laver økologisk sengetøj. Deres ambitioner er at kunne give din seng et moderne udseende, hvor du kan kombinere sengetøjets farver efter eget ønske. Du kan derfor mikse og matche deres 2-pack pudebetræk med deres sengesæt og lagner, og give et super lækkert farvespil i dit soveværelse.

Midnatt sengetøj er lavet af økologisk bomuld og findes både til voksne og børn. Inspirationen for deres kollektion kommer fra ideen om udvasket tøj i en families sommerhus igennem generationer. Sengetøjet er derfor lavet med et stone-washed finish, som giver en smuk struktur og bevarer sengetøjets blødhed. Sengetøjet fås i flere farver, som du kan kombinere med hinanden, som du har lyst til. Dette er også grunden til, at pudebetræk og dynebetræk sælges separat, så du kan mikse og matche med hinanden, så du får de farvekombinationer, du vil have. På denne måde kan du kombinere pudebetræk i farven Soda med dynebetræk i farven Hassel, eller pudebetræk i farven Pebble og dynebetræk i farven Lake. Du kan mikse og matche farverne, som du har lyst til – og hvilke farver du bruger i dit soveværelse.

Udover økologisk sengetøj har Midnatt også duge, servietter, bordløber og håndklæder. De udvider hele tiden deres kollektion, hvor deres håndklæder er nyeste skud på stammen.