5 grunde til at vælge væg til væg-tæpper

Står du og skal til at indrette et nyt erhvervsprojekt, men du er ikke helt sikker på, hvordan gulvet skal se ud? Herunder finder du 5 rigtig gode grunde til at vælge væg til væg-tæpper.

1. Unikt, moderne og indbydende design

Væg til væg-tæpper er muligt at få i et stort udvalg af farver, mønstrer og strukturer, som betyder, at uanset hvad for et design du søger, så er der rigtig god mulighed for, at du kan finde det. Uanset om det skal se ungt og friskt ud eller være mere stilrent, så er det muligt at få væg til væg-tæpper til hver individuel smag. Samtidig er væg til væg-tæpper meget slidstærke, hvorfor de forbliver pæne i lang tid.

2. Godt for arbejdsmiljøet

Væg til væg-tæpper er rigtig gode for arbejdsmiljøet, da det er akustikdæmpende og støjabsorberende. Uanset om det samtaler, telefoner eller fodtrin, så sørger tæpperne for, at lyden bliver dæmpet kraftigt. Dernæst er de også rigtige gode for indeklimaet, da de binder støvpartiklerne, og det er især noget, allergikerne vil sætte stor pris på.

3. Lave omkostninger

Væg til væg-tæpper er egnet til de fleste gulve, og det betyder, at de er nemme at tilpasse og montere til lige præcis dit formål. Vedligeholdelsesomkostningerne er også lave, da en støvsugning som udgangspunkt er nok for at holde det pænt.

4. Varmeisolerende

Især om vinteren kan det godt blive en kold omgang i Danmark, og derfor er det altid rart at have lidt ekstra varme at arbejde med. Det får du med væg til væg-tæpper, da de er varmeisolerende. Dette er både godt for din pengepung, så varmeregningen ikke stikker af, men dine medarbejdere og/eller kunder vil helt sikkert også sætte stor pris på det

5. Komfort

Sidst men ikke mindst er væg til væg-tæpper utrolig komfortable og behagelige at gå på. Har du en virksomhed, hvor kunderne eller medarbejderne til tider går rundt uden sko på, så er der ingen tvivl om, at væg til væg-tæpper er den rette investering for dig.