Hvad kan trægulve gøre ved dit hjem?

Vil du gerne give dit hjem et pift, så det virker mere luksuriøst? Det kan du nemt få med et nyt trægulv i dit hjem. Om du vælger ægte trægulve eller laminatgulve er helt op til dig og dit budget – lige meget hvad får du et nyt lækkert gulv, som løfter indretningen af dit hjem.

Et ægte trægulv giver dit hjem et mere luksuriøst og eksklusivt udseende. Med et ægte trægulv, får du et smukt og naturligt gulv, som tilføjer lidt natur til dit hjem. Du får også et unikt gulv, da to træer ikke er ens, så derfor er der heller ingen trægulve, der er det – lige meget hvilken træsort du vælger til dit trægulv. Et trægulv skal helst overfladebehandles, så det ikke suger for meget fugt til sig. Du kan vælge at overfladebehandle med olie eller lak, alt efter hvilket udseende du ønsker af dit ægte trægulv. Med olie får du et mere naturligt gulv, som er mere naturligt mat. Mens du med overfladebehandling med lak får et trægulv med en ufattelig flot glans.

Tillader dit budget ikke et ægte trægulv, så kan du med fordel få laminatgulve, som er utrolig flotte og ligner træ. Et laminatgulv er rigtig nemt at lægge, så det er et godt gennemgående gulv i dit hjem, hvis du gerne vil have det samme gulv i hele dit hjem. Laminatgulve er vedligeholdelsesfrie og slidstærke, så de er perfekte til et gulv med meget gennemgang og aktivitet – som for eksempel køkkenet eller gangen. Det er derfor et rigtig funktionelt gulv, som holder sig pænt i rigtig mange år. Du kan derudover også få vandresistente laminatgulve, som ikke tager skade af at være våde i op til 24 timer. Med sådan et laminatgulv behøver du derfor ikke at bekymre dig om at gulvet bliver vådt. Dette gulv er derfor perfekt i for eksempel din entre, hvor våde sko kommer og går.

Lige meget om du vælger et ægte trægulv eller laminatgulv, bliver du med garanti glad for dit nye gulv. Gulvene fås i mange forskellige varianter, så du er sikret at kunne finde et gulv, som passer perfekt ind i din smag og dit hjem. Trægulve eller laminatgulve giver en flot basis til din indretning, lige meget hvad din indretningsstil er.