Laminatgulv: Slidstærkt og holdbart

Er du på udkig efter et nyt gulv og lægger du vægt på, at det er billigt, slidstærkt og rengøringsvenligt, så er et laminatgulv et godt bud. Hos FlotteGulve.dk er udvalget stort og du har derfor alle muligheder for at finde et billigt laminatgulv hvad end din stil er.

Mange fordele

Laminatgulve er et praktisk gulvvalg, der giver dig mange fordele hvoraf de vigtigste er en høj slidstyrke, nem rengøring og vedligeholdelse samt ikke mindst et flot udseende, der alt efter hvilket gulv du vælger gør gulvet til et smukt blikfang eller en neutral baggrund for din øvrige boligindretning.

Langt de fleste laminatgulve er derudover udstyret med et praktisk moderne kliksystem, som sikrer at gulvet er let at lægge. Hvilket gør, at du selv kan lægge dit nye gulv også hvis du ikke har den store erfaring med gulvlægning eller er den fødte gør-det-selv-mand.

Klinke- eller trælook

Der findes ensfarvede og mønstrede laminatgulve, men langt de fleste laminatgulve har et udseende, der er inspireret af enten klinker eller træ.

Tidligere kunne det tydeligt ses, når der var tale om et laminatgulv, men i dag er ikke mindst laminatgulvene med trælook så realistiske og naturalistiske i deres udseende og overfladestruktur, at det er utroligt svært at se forskellen i forhold til et ægte trægulv.

Udover udseendet og overfladestrukturen er en af de faktorer, som bidrager til det naturtro udseende at laminatgulvene er i planke-, stavparket- eller klinkeformat.

Et billigt alternativ

Takket være det naturalistiske udseende og en ofte lavere pris end den ægte vare er et laminatgulv et billigt alternativ til et trægulv.

Da gulvet samtidigt er rengøringsvenligt og har en slidstærk overflade er et laminatgulv et fremragende valg hvis budgettet ikke er så stort eller til børnefamilien, hvor gulvet vil blive udsat for lidt af hvert samt, hvor der skal være plads til andre ting i budgettet.