Leder I efter gulv til et værksted eller lagerhal? Her er tre tips, til hvad det gode gulv skal kunne

Når der er travlt på arbejdspladsen eller i værkstedet, så er det vigtigt at forholdene ikke står i vejen for at udføre det gode arbejde. Selvom at det selvfølgelig er givet at gulvet er etableret, så er der nogle ting som kan gøre rammerne for arbejdet endnu bedre for flere parter på arbejdspladsen. Gulve til industrien stiller andre krav, end gulve til private, derfor kommer der her tre tips til hvad du kan gøre, når du er på jagt efter et godt gulv til industri-brug.

Hvilket materiale skal I gå med?

Som sagt stiller gulve til industrien specielle krav til hvad de skal kunne, og derfor er valget af hvilket materiale gulvet skal laves i også vigtigt. Hvis I er på en arbejdsplads hvor at der er mange tunge elementer, meget gang og måske endda trafik i form af køretøjer til lageret, så er det klart at I skal vælge et materiale der egner sig til dette. Gulvet skal kunne holde til det store pres som det udsættes for. Der findes både beton og epoxy-gulve, som kunne være relevante.

Få etableret et praktisk gulv

I valget af gulv til industrien, kan det også være en god ide at indtænke elementet vedrørende rengøring og vedligeholdelse. Både vedligeholdelsen kan være lavere ved det rigtige valg af industrigulv, og rengøringen af gulvet kan være mere lige til, hvis gulvet er lavet i et materiale som er nemt at rengøre og er slidstærkt selv efter flere år.

Tag kontakt til eksperterne

Hvis I er i tvivl om hvad den rette løsning er for jer, så er det altid en god ide at række ud til de professionelle, der er eksperter inden for feltet. De står klar med råd og vejledning til alle slags projekter.