Er du ved at lave ny garage? Overvej et epoxygulv

Har du en garage, gælder det om at have det rette gulv. For gulvet skal ikke blot kunne tåle det høje, mekaniske tryk fra biler, der kører over eller holder på det. Gulvet skal også kunne holde til kemisk påvirkning fra rengøringsmidler og visse, mere skrappe midler du kan komme til at spilde på det. Så hvad skal du så vælge inden for gulve til garagen? Som regel vil epoxy være et godt valg til gulvene.

Gulv til garagen med lukket overflade

Som regel vil epoxy være et godt materiale til garagegulve, da det giver en kemikalieresistent, lukket overflade, der tåler tryk. Læs om garagegulve her, hvis du vil have viden om, hvordan et garagegulv af epoxy konkret kan se ud. Når det er godt at have et gulv med lukket overflade, er det for at værne mod, at kemikalier kan sive ned i gulvet og forrette skader – eller sive ud i naturen, hvilket er skidt.

Skridsikre garagegulve med epoxy

En force ved epoxygulve er også, at de er skridsikre. Det er en kærkommen egenskab for et gulv til garagen at besidde, bl.a. fordi det reducerer faren for, at bilen glider videre, efter du ellers troede, du havde bremset ordentligt op. Men fordi du kan værne dig mod farlige fald, hvor du taber værktøj på gulvet eller vælter noget over dig selv. Og rent æstetisk er der også en del forcer ved epoxygulve.

Hør om dine muligheder hos en forhandler

For du kan få epoxy i flere farver. Måske ønsker du et gulv med en meget lys farve, så urenheder fra spild er nemmere at få øje på. Eller måske ønsker du en mørk nuance, så du får en særlig stemning i garagen. Begge dele kan lade sig gøre – hør om dine muligheder hos en forhandler af epoxygulve.