Hvornår er det en glarmester, man skal bruge?

En glarmester kan virkelig løse mange opgaver, meget mere end de fleste tror. Det kan være lige fra at skifte en enkelt rude til et helt vindue eller en glasdør.

Mange forskellige opgaver

En glarmester kan virkelig løse mange opgaver, meget mere end de fleste tror.

Det kan være lige fra at skifte en enkelt rude til et helt vindue eller en glasdør. Det kan også være andre ting i glas f.eks. til dit badeværelse, et flot spejl, en glasvæg eller en hel bruseniche. Skal du have bygget en udestue, så kan du med fordel også bruge en glarmester. Du kan få hjælp til dit køkken i form af nye glashylder eller bare skiftet glasset i din ovn.

En glarmester kan også tilbyde dig specialløsninger. Det er bare at fortælle, hvad du har af ønsker, så kan han give dig forskellige muligheder. 

Har du en glasskade, som skal dækkes af din forsikring, fordi den f.eks. er sket i forbindelse med et indbrud eller hærværk, så kan du få glarmesteren til at komme og besigtige skaden og hjælpe dig med et tilbud til forsikringsselskabet. Derefter udbedrer han skaden for dig.

Hvilken glarmester skal jeg vælge?

Bor du i f.eks. Ringsted og har et drivhus i din have, som trænger til nyt glas, eller vinduer, som trænger til nye fuger, så kan du sagtens finde en glarmester i dit nærområde.

De fleste glarmestre kører dog gerne ud til kunder i andre byer også. Du behøver ikke nødvendigvis vælge en i Ringsted.

Ved større opgaver kan det være en god idé at indhente et par tilbud, så du kan sammenligne. Din glarmester skal vide nøjagtig, hvad opgaven går ud på, så du kan regne med den pris, du får oplyst, så der ikke bliver nogen overraskelser, når du får den endelige regning.

Det kan måske også betale sig at tjekke lidt op på, hvad andre kunder skriver om din glarmester. Du skal gerne blive tilfreds med den udførte opgave, og opgaven skal gerne være færdig til den tid, I har aftalt. Pris og kvalitet hænger desværre ikke nødvendigvis altid sammen.

Husk at spørge ind til garanti på glarmesterens arbejde.

Måske er det også bare en simpel opgave som udskiftning af en knust rude, så er det nok ikke lige så vigtigt, hvilken glarmester du vælger. Det afhænger af opgavens omfang og om det f.eks. drejer sig om din bolig, virksomhedslokaler eller en offentlig institution.

Stenslag eller udskiftning af bilrude

Det er også en glarmester, du skal kontakte, hvis din bilrude har fået stenslag, som skal repareres, eller bilruden endda behøver skiftes helt ud. Om du bor eller arbejder i Ringsted eller et andet sted på Sjælland, så kan du sagtens finde en glarmester, som er fleksibel og gerne kører gratis ud til dig, når bilruden skal ordnes. På den måde sparer du selv en del tid. 

Få en flot New Yorker væg

En New Yorker væg er en ny trend inden for bolig- og kontorindretning. Den giver et rum et helt unikt udtryk og får rummet til at fremstå råt, men samtidig stilrent og tjekket. En sådan væg er perfekt til din private bolig i stedet for franske døre mellem din dagligstue og din spisestue. Væggen består af mindre stykker glas opdelt af jernsprosser, som oftest er sorte. 

I et kontormiljø danner en glasvæg en perfekt ramme omkring f. eks. et mødelokale. En glasvæg giver en helt anden mere åben og lys stemning og tillader, at der strømmer lys ind fra forskellige vinkler. En dygtig glarmester kan installere en New Yorker væg for dig.

Står du og skal bruge en glarmester i Ringsted kan vi varmt anbefale Din Glasmand