Sådan køber du den perfekte betonblander

Hvis du skal blande beton, cement eller mørtel, kommer du ikke særlig langt uden en betonblander. En betonblander har formålet, som navnet beskriver, at blande beton-, cement- eller mørtelblandinger. Det er nærmest umuligt at blande cement, beton osv. med håndkraft, da det er utroligt kraftige blandinger, medmindre du har et særligt piskeris til mørtel. Find din betonblander her

Dette piskeris, slår dog stadig ikke betonblanderen, da denne maskine, sparer dig for det hårde arbejde, og lader dig gemme kræfter til den egentlige opgave. Betonblanderen er altså ikke noget, du skal tøve med at investere i, da den vil hjælpe dig langt hen ad vejen, med mange forskellige opgaver. ’

Disse betonblandere kan du vælge imellem – et hav af muligheder

Der findes tusind forskellige betonblandere på markedet, men det er altså ikke kun prisen, der adskiller dem i kvalitet. Du kan sagtens finde en billig betonblander, som passer dine behov bedre, end en dyr betonblander ville. Det handler altså meget om personlige behov.

Der findes betonblandere, som er forsynede med et flytbart stativ, hvilket gør det meget nemmere for dig at rykke rundt på maskinen. Dette er smart, da betonblanderen bliver mere dynamisk, og vil kunne operere i flere forskellige steder, end hvis den blot var stillestående. Derudover findes der også et væld af forskellige størrelser.

Hvad er tromlevolumen, og hvorfor er den vigtig at overveje?

Når det kommer til størrelse ift. betonblanderen, taler man om tromlevolumen; altså hvor meget tromlen kan blande på en gang. Dette varierer fra maskine til maskine, og er også noget, du skal være opmærksom på, da der er ingen grund til at købe en kæmpe betonblander, hvis du ikke vil bruge den særligt ofte. På den anden side, er det dog også rart at have den overskydende plads, hvis du kommer ud for større mureropgaver, hvor du skal blande meget mørtel på en gang.