3 ting til hjemmekontoret

Mange mennesker har i løbet af de seneste måneder skullet vænne sig til at arbejde hjemmefra. Og selvom de fleste i dag er tilbage på kontorerne, så er der stadig arbejdspladser, som må hjemsende medarbejdere ved mistanke om Corona. Men der er heldigvis også en del, som har oplevet, at det der hjemmearbejde egentlig ikke er så slemt alligevel. I hvert fald hvis man har et dejligt hjemmekontor, hvor man kan få lov til at arbejde roligt og uforstyrret.

1: En opslagstavle

Hvis du gerne vil optimere dit hjemmekontor, så er det en rigtig god idé at anskaffe dig en opslagstavle. Det er nemt at tabe tråden, når man arbejder i mange timer ad gangen, og en opslagstavle kan hjælpe dig med at holde styr på, hvor du er kommet til. Her er der plads til at hænge to-do-lister, kalendere, avisudklip, vigtige telefonnumre og alle de andre ting, du kan få brug for i løbet af en arbejdsdag.

2: En god kontorstol

Hvis du tilbringer meget tid bag en computer, er det vigtigt, at du har en god kontorstol. Ellers kan man nemt få ondt i ryg og nakke, og så bliver det svært at passe sit arbejde. Derfor er det en god idé at finde en stol, som er rar at sidde på, og hvor højden kan justeres. Det er desuden en stor fordel at have en med nakkestøtte.

3: En træningsmåtte

Det lyder måske lidt mærkeligt at have træningsting liggende på kontoret, men særligt når man arbejder hjemme, er det faktisk en rigtig god idé. Ingen kan holde til at sidde stille foran en computer hele dagen, men man kan desværre godt falde i fælden, når man er isoleret i hjemmet og ikke har nogle kollegaer at holde pause med. Hvis du har en træningsmåtte, kan du nemt lave et par øvelser og få energi til at fortsætte arbejdsdagen.