Trænger dit hjemmekontor til forandring? Kig med her!

Et hjemmekontor er et must-have, hvis du arbejder meget hjemmefra. Det er nemlig med til at sikre et højt effektivitetsniveau, samtidig med at du kan skabe en rolig og fokuseret oase, hvor du ikke bliver forstyrret af fjernsyn, børn eller andet. Dog kan hjemmekontoret have en tendens til at fremstå trist og kedeligt – så hvorfor ikke pifte det lidt op? Læs med videre og find ud af, hvordan du på nem vis kan peppe dit hjemmekontor op.

Montér LED paneler langs loftet

Dit valg af belysning på dit hjemmekontor er helt afgørende for dit effektivitetsniveau såvel som stemningen i rummet. Hvis belysningen er ringe, er det altså på tide at gøre noget ved dette. Du kan eksempelvis montere led paneler i loftet.

Der er et par væsentlige fordele ved at vælge denne form for belysning til dit kontor i hjemmet:

  • LED er en bæredygtig belysningstype.

  • Lyset tænder med det samme.

  • Du får et lys, der er jævnt fordelt i rummet.

Mal væggene

På langt de fleste hjemmekontorer er væggene hvidmalet. For nogle fungerer dette godt, om end hvidmalede vægge for andre kan have en tendens til skabe en kedelig og steril atmosfære. Så hvorfor ikke skabe nyt liv i rummet ved at male væggene i en anden farve eller nuance?

Hvis dit hjemmekontor er småt, kan du med fordel male én af væggene i en kontrastfarve. Dette vil skabe dybde og give dig en følelse af, at rummet er større, end det i virkeligheden er.

Små ændringer kan skabe store forandringer

Selv de mindste justeringer og ændringer i rummet kan være med til at skabe store forandringer. For eksempel kan du pryde rummet med et par grønne planter, hænge nogle inspirerende billeder eller motiverende citater op på væggen eller investere i et nyt organiseringsmøbel til at holde styr på alle dine sager på kontoret.