En guide til at indrette et godt hjemmekontor

Mange er blevet mere interesseret i at arbejde hjemmefra og indgår derfor aftaler med deres arbejdsgiver om dette. Er dette også en arbejdsstil, som du er interesseret i? Hvis det er, kan du med fordel indrette dit eget hjemmekontor. Det kan nemlig være svært at holde dit fokus derhjemme, fordi du ikke er vant til, at det er her produktiviteten stråler – det kan hjemmekontoret hjælpe med. Læs med nedenfor, for at finde de basale redskaber og hvordan du skal gribe opgaven an.

AOC Skærm

Det anbefales at du både har en Bærbar PC og en stationær PC. Ved din stationære PC anbefales en moderne AOC skærm, med et skarpt billede og et energisparende forbrug, som er bedre for klimaet. Grunden til, at begge typer computer anbefales, er, at de fleste foretrækker at reelt arbejde på en stationær computer, men en gang imellem er du nødsaget til at tage på arbejde, hvorfor den Bærbar PC er smart her. Husk at bruge en cloud til at gemme filer, så du ikke manuelt skal overføre computerne imellem.

Bærbar PC

Hvilken Bærbar PC skal du så vælge? Her behøves ikke lige så god skærm, som en AOC skærm. Kvaliteten og ydeevnen af din nye Bærbar PC vil afhænge af, hvor meget du kommer til at bruge den, hav derfor dette i mente. Find din nye bærbar PC her.

En stemning, som passer til dig

Der er selvfølgelig også andet end funktionelle redskaber, som du skal bruge. Et hjemmekontor kan du indrette præcis som du har lyst til, så prøv at tænke over hvilke gadgets, kunst mm. som du mener, hører hjemme på netop dit hjemmekontor. Tænk også belysningen ind i billedet, så du kan regulere dette – f.eks. vha. gardiner – afhængig af hvilken stemning du søger og hvilken type arbejde du sidder med.