WorkPoint 365 perfekt til digital dokumenthåndtering

WorkPoint 365 en brugervenlig, skalerbar, automatisk og responsiv løsning. WorkPoint 365 er en platform i Microsoft 365 til dokumenthåndtering- og videndeling samt understøttelse/styring af projekter-, kontrakter-, medarbejder og kunder på tværs af organisationen. WorkPoint 365 kan give virksomheder fuld adgang til vigtig og værdifuld data, og det sker ved en stærk IT-infrastruktur, der samler og fordeler alt data i et overskueligt miljø. 

WorkPoint 365 er en løsning der giver følgende fordele:

  • Bringer struktur til ustrukturerede data
  • Håndterer alle dokumenttyper, herunder Office-dokumenter, e-mails, tegninger m.a.
  • Opfylder og overholder lovkrav
  • Kan anvendes i Outlook, Teams eller Browser samt Microsoft Office programmerne
  • Udnytter hele Microsofts værktøjsredskaber til at understøtte arbejdsgange og processer

Med WorkPoint 365 kan du forvente en høj kvalitet, der letter rutineprægede opgaver og sikrer at procedurerne kan overholdes. WorkPoint giver et stort overblik over alle workflows og processer. Det kan tilmed give en præcis dokumentation af krav fra myndigheder.

En brugervenlig platform skaber bedre samarbejdsbetingelser på tværs af afdelinger, og medarbejderes data kan lettere indsamles og justeres efter alle kunstens regler, så der ikke opstår fejl og misinformation på en medarbejder.  Med WorkPoint vil du opleve én fælles brugergrænseflade, der hjælper medarbejdere let igennem alle faser i et projekt eller gængse arbejdsgange, fordelingen af opgaver, udførelsen og kontrol.

Du har mulighed for at arbejde i alle de velkendte Microsoft-programmer, som gør at som bruger kan man arbejde med projekter, sager, kontrakter og andet direkte i teams, lave opgavestyring i tasks, Planner og To-Do, og arbejde i Office-programmerne i Outlook, Excel, Word og PowerPoint. I WorkPoint 365 kan du styre projekter, kontrakter, sager mv. sikkert igennem faserne med WorkPoints stadiestyring. Styringen understøtter jeres egne arbejdsprocesser og kan understøtte forskelligartede procesflows. Stadiestyringen kan kombineres med gates, kvalitetssikring, advisering, godkendelse, opgaver, tjeklister, rapportering og automatisering af processer med Power Apps og Power Automate/Flows.

Uanset virksomhedens ønske med WorkPoint 365 kan det være med til at skabe en bedre struktur og automatisere processer samtidig med at vigtige regler overholdes til punkt og prikke. WorkPoint gør det nemmer at skabe og dele vigtig viden med hinanden, som er en god sikkerhed for at skabe bedre forbindelser med hinanden i hverdagen.